CART
No products in the cart.

Line-up

Maak hier kennis met de unieke line-up voor Hintergarten Festival 2024. Geniet van wereldberoemde artiesten en lokale talenten of ga los bij de silent disco gehost door PIEKEN! Beleef de magie van Hintergarten als nooit tevoren! Hintergarten is met een breed aanbod uniek in de regio voor de goedkoopste prijs die jij deze festivalzomer zult zien. De prijs-kwaliteitverhouding? Die is hier top, dat garanderen we.

Mainstage

Michel de Hey

Deze naam heeft eigenlijk geen introductie nodig. Michel de Hey draait al heel wat jaartjes mee en heeft eigenlijk alle grote festivals in Nederland al wel gezien. De in 1968 geboren techno en house dj is een begrip in de Nederlandse dance scene geworden en heeft meer festivals uitverkocht of afgesloten dan wij op onze handen kunnen tellen. We zijn dan ook enorm vereerd dat hij op 31 augustus met jullie de magie komt delen op Hintergarten Festival 2024! 

VE/RA

VE/RA draaide al op festivals als Tomorrowland, 7th Sunday en Wish en deelde zij het podium met grootheden als Stan Christ en Alignment maar op 31 augustus staat zij op Hintergarten Festival 2024! Haar onlangs uitgebrachte track “Love & Peace” heeft al meer dan 1.000.000 streams op Spotify en heeft al steun ontvangen van onder andere Charlotte de Witte en Amelie Lens, maar stiekem vinden wij haar eigenlijk beter dan die twee. VE/RA is een sensatie en op 31 augustus staat zij op de Wielerbaan in Nieuwkuijk voor Hintergarten Festival!

Carmen Lisa

De snelle opkomst van Carmen Lisa is een bewijs van haar talent. Met haar aanstekelijke energie is ze vastbesloten haar stempel te drukken op de techno scene. Eerder stond ze op grote festivals als Tomorrowland, Awakenings, Free Your Mind en Loveland. Grote kans dat je deze artiest dus al wel eens op de grootste techno events bent tegen gekomen. Carmen Lisa is geen onbekende in de techno scene dus. Haar muziekstijl beschrijft ze als ‘techno met een ziel’ en met die stijl staat ze 31 augustus op de mainstage van Hintergarten Festival 2024.

Micky Hurts

Niks is lekkerder dan een lekker uurtje housemuziek tijdens een ondergaande zon. Samen met Micky Hurts dans jij op 31 augustus op de lekkerste housebeats de zon onder! Na eerder op Thuishaven en Colorado Charlie te hebben gedraaid staat house fanatic Micky Hurts op 31 augustus op de mainstage van Hintergarten Festival. 

Joase

Deze opkomende trancy en house dj kun je vooral herkennen van zijn bekende TikToks. Net als hard house gaat Joase hard de laatste tijd en is hij op weg naar de top van de Nederlandse dance scene. Afgelopen ADE heeft hij zijn eerste eigen event georganiseerd en met twee uitgebrachte tracks is Joase een artiest om in de gaten te houden! We zijn dan ook enorm blij dat hij de Marlon Hoffstadt achtige trancy house scene naar Hintergarten brengt!

Tom V

Al sinds jonge leeftijd is Tom V klaar voor een feestje en tovert hij iedere locatie om tot een heerlijke chaos! Heerlijke meezingers, lekkere moombahton, tech-house maar ook een guilty-pleasure gaat naar je oren geslingerd worden. Tijdens zijn set neemt hij op een zo hoog mogelijke snelheid afwisseling tussen de de beste genres met maar één missie: stilstaan is verboden! Tom V staat altijd paraat voor een feestje en feestjes staan altijd paraat voor Tom V!

2ØBVIOUS

Deze doorgewinterde house- en techno-dj’s hebben de dansvloeren al jarenlang op hun kop gezet. En wij kunnen het weten, want deze mannen stonden al op de allereerste editie van Hintergarten! Van de stranden van Mallorca tot de velden van de wielerbaan, overal laten ze een onuitwisbare indruk achter met hun perfecte mix van heerlijke house-hitjes en euforische techno. Betreed een wereld van grenzeloze energie, met 2ØBVIOUS aan de knoppen voor een epische avond!

Forbidden Forest Stage

Op onze magische tweede stage in het bos ontdek jij de verborgen talenten van de regio en omstreken. Hier komt alles voorbij: van hitjes tot hardstyle en van disco tot trance. Hier weet je zeker dat er voor ieder wat wils is.

Forbidden Forest Stage

Op onze magische tweede stage in het bos ontdek jij de verborgen talenten van de regio en omstreken. Hier komt alles voorbij: van hitjes tot hardstyle en van disco tot trance. Hier weet je zeker dat er voor ieder wat wils is.

Collectiv Combo

Genre: Urban en Hitjes

Instance

Genre: Trance

839671d2-b195-462d-b74d-6d221ffe6809

D2D Soundsystem

Genre: Disco & House
296015821_3314516402161547_1420793872153218105_n

Damy

Genre: House en Hitjes

Moon

Genre: Hard Techno

20230902_Hintergarten_LR_COALLIA_096

SoJack

Genre: Hitjes & Hardstyle

Silent Disco Area by PIEKEN!

De lekkerste hitjes, urban, moombahton en groovy tech-house deuntjes hoor jij bij deze silent disco area gehost door PIEKEN! Het dj-team van PIEKEN! staat op drie verschillende kanalen voor je klaar met maar een missie: voetjes van de vloer en dansen maar!

annevantillofotografie-9
53691600055_b1d801378e_o